Urbano in divje, moderno in tradicionalno, lokalno in globalno.

To je Galerija okusov. Morate nas spoznati, da bi začutili našo zgodbo, ki se piše sama. Razvili smo se v restavracijo do katere imate visoka pričakovanja, kar nas žene v vedno novo ustvarjanje – na tem mestu hvala, ker nam ne dovolite zaspati.

Pri kreacijah jedi se osredotočamo na pristen okus lokalnih in svežih sestavin, seveda le sezonsko dobavljivih. In ja, če so paški lignji boljši, se raje dogovorimo z ribičem iz naše bivše skupne države, da vam lahko postrežemo najboljše. Zamrznjen je pri nas samo sladoled, pa še ta je domač. Naši redni dobavitelji so: kmetija Podpečan, ribogojnica Špegelj, vrtnarija Valner, Dveri-Pax, E-vino, Koželj, kmetija Vodušek, kmetija Firbas in številni drugi. Zavedanje lokalnosti potrjuje tudi naš ambient, opremljen s slovenskim hrastovim lesom, emo lončki ….

 

 

Zaljubljeni smo v sveža zelišča, spoštujemo izročilo naših prednikov – prve učiteljice so bile mamice in babice, negujemo naravo in iz nje jemljemo le najboljše. Radi se poigramo s pripravo jedi in/ali pogostitvijo v naravi – obdaja nas dihjemajoč baročni park Novo Celje, del istoimenskega dvorca Novo Celje iz 18. stoletja.

Z gosti se imamo vedno fajn – v sproščenem vzdušju ustvarjamo skupaj z vami in vam nudimo:

  • a la carte meni,
  • degustacijske menije,
  • poslovna kosila in organizacijo dogodkov (konference, sestanki, izobraževanja …),
  • interaktivne vinske degustacije,
  • zasebne dogodke (rojstni dnevi, krsti, obhajila, poroke, obletnice, sedmine …) ...

Restavracijo sta zasnovala Gašper Puhan, kot akademski oblikovalec in lastnik več podjetij, in Borut Jovan, izjemno nadarjen chef, ki je kilometrino nabiral v michelinovih restavracijah v Italiji, Španiji, Franciji, na Danskem.

River food – Become a chef for a day

Podjetje Galerija okusov, d. o. o., je pri Ministrstvu za gospodarski razvoj in tehnologijo, RS, pridobilo sredstva na Javnem razpisu za sofinanciranje razvoja in promocije integralnih produktov turističnega gospodarstva za operacijo z nazivom River food – Become a chef for a day. Catch experience. Create like a chef. Enjoy your day., ki ga delno sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Namen operacije je razvoj in promocija integralnih turističnih produktov s poslovanjem, ki temelji na načelih trajnostnega razvoja in digitalnega trženja.

Cilj operacije je z novim turističnim produktom prispevati k večji konkurenčnosti družbe Galerije okusov na globalnem trgu.

Cilji:

  • razvoj in promocija novega integralnega turističnega produkta
  • povezovanje s ključnimi deležniki iz okolja
  • povečati turistični obisk naše restavracije in regije
  • povečati priliv iz naslova izvoza storitev na ciljnih trgih
  • povečanje poslovanja podjetja
  • povečanje št. zaposlenih.


Rezultati:

  • tematski produkt (Chef for a day, Chef for a half day, Luxury Chef)
  • CGP
  • interaktivna spletna stran
  • rezervacijski sistem
  • profil na socialnih omrežjih
  • prepoznavnost produkta na tujih trgih.

Operacija bo trajala do decembra 2019, vrednost celotne operacije znaša 157.142 EUR (brez DDV), pričakovana višina sofinanciranja je 109.999 EUR (brez DDV). Operacijo sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (ESRR) in Republika Slovenija.

Več o evropski kohezijski politi v Sloveniji na spletni strani: www.eu-skladi.si.

Razpis P1

Podjetje Galerija okusov d.o.o. je pri Javnem skladu Republike Slovenije za podjetništvo pridobilo garancijo in subvencionirano obrestno mero bančnega kredita na podlagi javnega razpisa Garancije Sklada za bančne kredite za operacijo z nazivom Vzpostavitev butičnega hotela višje kakovostne sheme, kot nadgradnja obstoječe dejavnosti podjetja Galerija okusov d.o.o., ki ga delno sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Namen operacije je investicija v nastanitvene kapacitete, v nepremičnini, ki je bila kupljena in bo urejena v butični hotel in se bo s svojim konceptom jasno diferenciral od konkurence ter bo s svojo tematiko privabljal domače in tuje goste. V hotelu je načrtovanih 15 sob, velika konferenčna oziroma multifunkcijska dvorana, terasa s fontano in kavarna s teraso.

Cilji operacije:

  • Plemenitenje celotne strukture ponudbe in uresničevanje novih priložnosti podjetja
  • Povečanje tržnega deleža podjetja
  • Povečanje št. zaposlenih in povečanje dodane vrednosti na zaposlenega


Operacija bo trajala do oktobra 2018, višina investicije znaša 726.000,00 EUR, od tega je kredita s subvencionirano obrestno mero 580.000,00 EUR. Naložbo sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (ESRR) in Republika Slovenija.

Več o evropski kohezijski politi v Sloveniji na spletni strani: www.eu-skladi.si